Pagina 1 van 1

Stanislav Shopov

BerichtGeplaatst: 06-10-2020 13:43
door nickstok
sc Heerenveen heeft de achttienjarige Stanislav Shopov aangetrokken. De Friese eredivisionist neemt de talentvolle aanvallende middenvelder over van Botev Plovdiv, uit zijn geboorteland Bulgarije. Shopov tekent in Friesland een contract voor twee seizoenen met een optie voor een derde seizoen.

Technisch manager Gerry Hamstra: "Stanislav staat te boek als een groot talent. Met zijn 18 jaar speelde hij al meer dan twintig wedstrijden op het hoogste niveau in Bulgarije. Met Stanislav hebben we een aanvallende middenvelder in huis gehaald die een volgende stap in zijn carrière maakt en goed in onze filosofie past.’

Shopov is dinsdag niet fysiek aanwezig bij zijn presentatie. In verband met het aantal coronabesmettingen in Bulgarije is de kleurcode van het land momenteel oranje. Dit betekent dat de aanvaller eerst 10 dagen in quarantaine moet voordat hij bij de selectie kan aansluiten.

Re: Stanislav Shopov

BerichtGeplaatst: 06-10-2020 14:24
door Jazz
Ik verwacht niet dat hij gelijk in de basis komt. Zal naar mijn verwachting dit seizoen zijn minuten maken voor het onder 21 team.

Re: Stanislav Shopov

BerichtGeplaatst: 06-10-2020 14:36
door Goran Popov
Ik ben best enthousiast over deze transfer. Mooie linkspoot, doet me een beetje denken aan Tadic. Volgens mij heeft het beloftenelftal dit type speler nog niet. Nam bij zijn club veel van de spelhervattingen.

Qua positie (10 / hangende buitenspeler?) zie ik op dit moment nog geen ruimte voor hem bij het eerste elftal, maar ik denk wel dat hij daar naartoe kan groeien.

Welkom Stanislav!

Re: Stanislav Shopov

BerichtGeplaatst: 06-10-2020 16:16
door Mackan68
Goran Popov schreef:Ik ben best enthousiast over deze transfer. Mooie linkspoot, doet me een beetje denken aan Tadic. Volgens mij heeft het beloftenelftal dit type speler nog niet. Nam bij zijn club veel van de spelhervattingen.

Qua positie (10 / hangende buitenspeler?) zie ik op dit moment nog geen ruimte voor hem bij het eerste elftal, maar ik denk wel dat hij daar naartoe kan groeien.

Welkom Stanislav!

Zijn Transferwindowpagina schrijft dat hij rechts is. Hij staat in ieder geval niet bekend als een speler die vaak bij goals betrokken is lijkt het. Ik ken hem verder niet en net zoals iedereen krijgt hij een eerlijke kans, maar ik heb nog niet meteen een polonaisegevoel. Beetje hetzelfde als wat ik had toen Espejord hier zijn contract tekende. Hopelijk wordt Stanislav wél een succes.

Re: Stanislav Shopov

BerichtGeplaatst: 07-10-2020 10:28
door dvrs
Mackan68 schreef:Zijn Transferwindowpagina schrijft dat hij rechts is. Hij staat in ieder geval niet bekend als een speler die vaak bij goals betrokken is lijkt het. Ik ken hem verder niet en net zoals iedereen krijgt hij een eerlijke kans, maar ik heb nog niet meteen een polonaisegevoel. Beetje hetzelfde als wat ik had toen Espejord hier zijn contract tekende. Hopelijk wordt Stanislav wél een succes.


Doet 90% met links in het filmpje wat ik van hem gezien heb.
Hij lijkt best een handige speler met potentie maar heel veel zeggen YouTube-compilaties natuurlijk niet.

Re: Stanislav Shopov

BerichtGeplaatst: 07-10-2020 23:14
door Demster
In mijn Football Manager save zit die in 2022 bij Atlético Madrid en is die 55 miljoen waard.
Kan dus niet anders dan dat dit een goudmijn is. :wink:

Re: Stanislav Shopov

BerichtGeplaatst: 08-10-2020 09:25
door Satyr
Demster schreef:In mijn Football Manager save zit die in 2022 bij Atlético Madrid en is die 55 miljoen waard.
Kan dus niet anders dan dat dit een goudmijn is. :wink:


Haha, ik had ook al gekeken. Seizoen 2024/25 zit hij bij Atalanta, contract tot 2029, 9,6 miljoen per jaar, transferwaarde 43 miljoen, interesse van alle topclubs.

Re: Stanislav Shopov

BerichtGeplaatst: 29-03-2022 21:44
door Jazz
Heeft het uiteindelijk niet gebracht, zijn contract zal deze zomer niet verlengd worden...

Re: Stanislav Shopov

BerichtGeplaatst: 29-03-2022 21:54
door Bubbe
Lijkt er op dat de Bulgaarse FM researcher ietswat uitgeschoten is met deze jongen. Jammer dat dit hem niet gaat worden en toch wel de zoveelste in de rij van ''exotische'' (oke zo ver is Bulgarije ook weer niet) flops van Hamstra.

Re: Stanislav Shopov

BerichtGeplaatst: 03-04-2022 13:11
door Lipton
Hamstra krijgt altijd veel complimenten over zijn werk bij Heerenveen. Maar tussen de goede transfers zitten toch ook wel veel missers.
Shopov is wel echt een leuke speler, wellicht had men hem kunnen verhuren dit seizoen. Hij heeft ook zeker pech gehad met Corona, toen lag de O21/23 competitie stil.