Verlengen seizoenskaart!

› actueel nieuws dat niet elders past

Moderators: Beheerders, Fanmasters

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor Otsje P » 09-08-2021 09:27

Heerenveen rules schreef:Dus als NN massaal in de vakken ernaast bij elkaar gaan staan.


Dat zal niet de bedoeling zijn maar is ook niet echt tegen te houden. Dat heb je bij de JC schaal wel kunnen zien.

Het is niemands bedoeling om de sfeer weg te halen maar de club zal gebonden zijn aan de regelgeving. Daarbinnen moet men het echter wel voor elkaar zien te krijgen om NN bij elkaar te krijgen.
Otsje P
Superster
 
Berichten: 4838
Geregistreerd op: 22-02-2011 12:01

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor Heerenveen rules » 09-08-2021 10:05

Het gebeurt in elk stadion. Zie gister de Kuip en de Arena zaterdag. Je wilt als club toch ook iets van een thuisvoordeel creëeren? Sfeer betekent meer kans op punten. Ik zou het echt typisch vinden als wij ons nu allemaal braaf aan de regels gaan houden. In het gebied in Nederland waar erg weinig besmettingen zijn, waar we gevaccineerd of getest naar binnen moeten. En dan nog aanpassingen. Kap eens met die onzin zou ik zeggen.
Heerenveen rules
Superster
 
Berichten: 15935
Geregistreerd op: 02-12-2002 22:51
Woonplaats: Fryslân

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor Feanfan 1 » 09-08-2021 11:40

Ben er ook wel klaar mee met hun wel en die weer niet. Iedereen die gevaccineerd is gewoon naar binnen en dan weer leven zoals vroeger
Festivals, cafés, stadions enz alles weer open gooien. Reken er maar op dat Formule 1 wel toegankelijk is voor de 100.000 mensen en de rest moet zich aanpassen. Zo scheef als wat
Feanfan 1
Superster
 
Berichten: 7695
Geregistreerd op: 11-07-2003 12:37

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor pes5 » 12-08-2021 09:49

Heerenveen rules schreef:Moet nog verlengen, maar ik ving op dat de vakken achter de goal dicht blijven tijdens de competitie of dat er maar 250 man in NN mogen....Weet iemand meer. Dan verleng ik sowieso niet. Of in NN of geen verlenging. Zou wel typisch Heerenveen zijn. De Arena had gisteren een vol uitvak, je ziet weer volle vakken achter goals op tv en bij ons zouden ze het dichthouden. Het is speculatie, maar hoop dat iemand het kan ontkrachten.


Stavak is gewoon open.

Al verlengd?
pes5
Beheerder
 
Berichten: 2977
Geregistreerd op: 10-07-2006 15:00
Woonplaats: Heerenveen

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor Heerenveen rules » 12-08-2021 11:33

Mooi dat het vak open is!! Hopelijk mag het aardig vol. Vol is vol he, maar eromheen kan ook prima. Heb al 40 jaar een kaart, maar zo belabbert als onder Jansen heb ik het zelden gezien. Dus zolang hij er zit, maar even niet. Er zijn grenzen aan de clubliefde. Laten ze eerst maar eens zien dat ze passie hebben met elkaar.
Heerenveen rules
Superster
 
Berichten: 15935
Geregistreerd op: 02-12-2002 22:51
Woonplaats: Fryslân

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor Otsje P » 14-08-2021 15:52

Heerenveen rules schreef:Heb al 40 jaar een kaart, maar zo belabbert als onder Jansen heb ik het zelden gezien. Dus zolang hij er zit, maar even niet. Er zijn grenzen aan de clubliefde. Laten ze eerst maar eens zien dat ze passie hebben met elkaar.


Ik vind het ook vrij matig allemaal maar onder Streppel en Olde Riekerink vond ik het nog veel minder en Janssen moet het met minder materiaal doen dan hun. Over de inzet heb ik ook over het algemeen niet zo veel te klagen, het niveau is echter erg bedenkelijk. Janssen moet het al 2 jaar met een selectie van bedenkelijk niveau zien te doen. We hebben hebben al een paar jaar de smalste en jongste selectie van de eredivisie. We boeren al meer dan 10 jaar achteruit en hebben een selectie die kwalitatief steeds minder wordt. Het lijkt me vrij logisch dat dit ook zijn uitwerking heeft op het veld. Met 0 balvaste spelers in de voorhoede is goed voetbal onmogelijk.

Ik vind het ook erg matig allemaal maar om dat met zo'n selectie allemaal in de schoenen van de trainer te schuiven lijkt mij wel erg kort door de bocht. Streppel was een drama en Olde Riekerink was ook erg matig. Ik zal niet beweren dat het nu veel beter is maar minder is het ook zeker niet en het budget is wel al weer een behoorlijk stuk kleiner dan onder die andere twee heren.
Otsje P
Superster
 
Berichten: 4838
Geregistreerd op: 22-02-2011 12:01

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor Heerenveen rules » 14-08-2021 18:07

Over inzet niet te klagen? We werden vorig jaar het slapste elftal van de competitie genoemd. Er straalt bij veel spelers toch helemaal niks vanaf? Met Henk als toppunt. Of anders gezegd dieptepunt. Dat vind ik serieus een belediging voor onze fans. Hoe hij erbij loopt. En de club laat het maar.

Een trainer heeft een visie, dat ontdek ik al 2,5 niet bij Jansen. Wat is ons plan? Henk zei vorig jaar niet voor niets op de vraag wat het doel voor komend seizoen was: elke dag duidelijk maken hoe we het gaan doen. Ze snakken dus naar duidelijkheid.. Wij hebben nu een prima achterhoede, met Veerman en Halilovic twee goede middenvelders en een degelijke keeper. Zijn 7 spelers die subtop ere zijn. En onze voorhoede is heel matig. Daar kun je als trainer weinig mee inderdaad. Maar het voetbal is onder Jansen gewoon erg matig. Hij krijgt het er niet in.
Heerenveen rules
Superster
 
Berichten: 15935
Geregistreerd op: 02-12-2002 22:51
Woonplaats: Fryslân

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor Otsje P » 16-08-2021 11:04

Heerenveen rules schreef:Over inzet niet te klagen? We werden vorig jaar het slapste elftal van de competitie genoemd. Er straalt bij veel spelers toch helemaal niks vanaf?


Hoe het elftal wordt genoemd vind ik niet zo interessant. Ik kan met mijn eigen ogen zien dat ze zich bij vlagen de rambam lopen, op een enkele uitzondering na. We komen echter moeilijk in de duels omdat we als collectief niet goed samenwerken in het druk zetten. Henk is één van die uitzonderingen en dat is inderdaad ergerlijk om te zien. Voor Henk is het fysiek onmogelijk om zoveel gas te zetten maar laten we wel wezen, het is ook gewoon niet een speler die tot het gaatje gaat.

Dit is ook direct 1 van de redenen waarom het zo moeilijk is om meer druk te zetten. Als er 1 schakel te weinig doet of te weinig kan doen dan voetbalt de tegenstander eronderuit en is het direct gevaarlijk. Dit is direct ook het probleem voor Johnny. Hij wil ook liever hoger spelen en meer vooruit druk zetten maar onze enige spits is daar allesbehalve geschikt voor. Hamstra heeft Henk willens en wetens gehaald en daarmee min of meer het lot van het team bepaald qua speelstijl. Dat deel kun je Henk niet eens zo zeer kwalijk nemen. Hij is gevaarlijk om te lanceren en daarom speelden we vorig seizoen ook zo. Als aanspeelpunt of combinatiespits is hij gewoon heel matig, dat was bekend maar toch is hij gehaald.

De visie is er wel maar het materiaal is er niet. Iedereen wil graag verder naar voren spelen en meer druk zetten, maar met deze voorhoede die totaal niet balvast is en waarmee je niet kunt combineren, is het gewoon bijna ondoenlijk om er aanvalsspel in te krijgen.

Ik geloof zelfs dat het voor het aanvalsspel misschien wel beter zou kunnen zijn om met Siem in de spits te gaan spelen. Als middenvelder kwam hij veel te kort maar misschien is het als aanspeelpunt wel een betere optie dan Henk waardoor je er in ieder geval iets meer voetbal in kunt krijgen op de helft van de tegenstander.
Otsje P
Superster
 
Berichten: 4838
Geregistreerd op: 22-02-2011 12:01

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor badfrisianboy » 23-08-2021 12:37

Op de (nieuwe) website van de club is na lange tijd de sponsorlijst verschenen. Hoog tijd voor een update derhalve.

De volgende zaken vielen mij op:

- Ruitenheer en Univé zijn als Business Partners gestopt. Tweetal belevingscatering is nieuw als Business Partner binnen gehaald.
- Sport Noord (Leeuwarder Courant) is gestopt als Partner. Hier voor in de plaats is Veolia voor de komende vijf jaren binnengehaald als nieuwe Partner.
- Kroon Leverworst is niet meer als sponsor aan onze club verbonden en valt weg als Belofte. Budget Thuis is als nieuwe Belofte toegetreden als sponsor van onze club. Ik weet niet in hoeverre Pepsi en Randstad nog als Belofte aan onze club zijn verbonden. Mijn lijst met Beloften kan dus niet geheel juist zijn en een update volgt later als ik wat meer informatie heb.
- De lijst met Co-Sponsoren heb ik niet inzichtelijk en daar heb ik vooralsnog alleen Veolia uit verwijderd omdat dit bedrijf, zoals reeds vermeld, nu dus Partner is geworden. Update volgt ook hier later als ik ook deze informatie inzichtelijk heb.
- Alle amateur-voetbalverenigingen worden niet meer als een sponsor gezien, maar als een sportief partner en worden dan ook niet meer vermeld in de sponsorlijst.
- Verder in ruim 8 maanden tijd enorm veel wijzigingen in de sponsorlijst. 60 nieuwe bedrijven die als sponsor zijn verbonden aan onze club en 89 bedrijven als sponsor verdwenen. Per saldo dus 29 bedrijven minder aan onze club verbonden.

Gezien de economische situatie bij veel bedrijven vanwege Corona lijken we als club niet heel slecht uit de crisis te komen. Elke sponsor die vertrekt is natuurlijk één te veel, maar uiteraard was het te verwachten dat er sponsoren zouden stoppen vanwege de Corona-problematiek. Helaas is het lastig in te schatten hoeveel sponsoren zijn gestopt vanwege Corona en hoeveel vanwege het feit dat ze niet tevreden waren over het sponsorschap bij onze club. Bovendien liepen op 30 juni 2020 ook weer veel sponsorcontracten af en is dat een moment dat veel bedrijven hun samenwerking met de club opzeggen. Aan de andere kant vind ik het ook een prestatie van de commerciële afdeling om juist in Corona-tijd er in te slagen om 60 nieuwe sponsoren te vinden.

Aantal sponsoren die lid zijn van de OSSH en vermeld worden op de clubsite * :
01-05-2019: 383
01-09-2019: 399
01-12-2019: 413
01-01-2020: 415
01-02-2020: 428
01-03-2020: 435
30-06-2020: 435 (Einde seizoen 2019 - 2020)
01-07-2020: 425 (Nieuwe seizoen 2020 - 2021)
01-08-2020: 424
01-09-2020: 418
10-09-2020: 421
01-10-2020: 413
01-11-2020: 415
01-12-2020: 411
14-12-2020: 414 (395 bedrijven en 19 voetbalverenigingen)
23-08-2021: 366 (366 bedrijven en alle voetbalverenigingen niet meer als sponsor vermeld)

Waarvan:
1 Hoofdsponsor: Ausnutria (2022)
6 Business Partners: Amstel (2027), Effektief, Jako (2022 + 2 jaar optie), Mascot Workwear, Toto (2023) en Tweetal Belevingscatering
7 Partners: Autoland van den Brug, B.A.I. IT Solutions (2023), De Heeren van Rinsma (2023), Friesland Lease, Rabobank (2023), Van Deynen Smart Solutions en Veolia (2026)
4 Beloften: BOSO (2023), Budget Thuis (2024), Pepsi en Randstad
18 Co-Sponsors: Actifood BV, Arriva, Bakker Transport (2022), Brandsma Koffie, Drukkerij Van der Eems, Eisma Media Groep (2024), Gassan, ING, Kijlstra, Linpac, Omoda, Omrin, SilverFlight, Sportstad Heerenveen, Telecom Service Leek, TRES, Trip Advocaten en ViaData

Nieuwe sponsoren vermeld in de OSSH lijst sinds 14-12-2020:
- AerSmash B.V. uit De Wijk
- Ausnutria B.V. uit Zwolle
- Bespaarpartner zonne-energie uit Tuk
- Binos uit Heerenveen
- Brainfood Lifestyle uit Heerenveen
- Brandmerck B.V. uit Sneek
- Brink Makelaardij uit Drachten
- Budget Thuis uit Amsterdam
- Café Restaurant De Rietstulp uit Giethoorn
- Anoniem bedrijf 1 uit Burgum
- Credion Friesland B.V. uit Leeuwarden
- De heer S. van der Kooij uit Joure
- Deventrade uit Deventer
- Domino's Pizza uit Heerenveen
- Doubble U B.V. uit Groningen
- Dutchital Media B.V. uit Eindhoven
- EconStruct uit Leeuwarden
- EFE Drive-in Opslag uit Heerenveen
- Everybody GROEP holding B.V. uit Badhoevedorp
- Expert Beenen uit Gorredijk
- Expertise Bureau Noord B.V. uit Eelde
- Financeker uit Drachten
- Friesland College CIOS uit Leeuwarden
- Gerko Tribune B.V. uit Harlingen
- H. van Bekkem O.G. uit Sneek
- Haan Reclamewerk uit Stiens
- Hannytrouwt uit Heerenveen
- Hegro Wolvega B.V. uit Wolvega
- Anoniem bedrijf 2 uit Burgum
- IJben Season Sports B.V. uit Joure
- J. de Boer uit Oranjewoud
- Jonkman's stofferingen uit Heerenveen
- JP Activiteiten uit Assen
- Jumbo Jan Altenburg uit Sint Nicolaasga
- L. Zijlstra uit Bakhuizen
- Marktlink Fusies & Overnames B.V. uit Drachten
- Martho Flexwerk uit Emmeloord
- Okido Horeca B.V. uit Heerenveen
- OneZero.nl B.V. uit Heerenveen
- Ormer ICT Software Development B.V. uit Schiedam
- Proniek uit Heerenveen
- Prosperus Expertise B.V. uit Drachten
- Rabbit B.V. uit Drachten
- RAP Verzekeringen & Hypotheken uit Heerenveen
- REIN Advocaten & Adviseurs uit Assen
- Schokker Producties uit Jonkersland
- Schreuder Brood en Banket B.V. uit Uddel
- Sleeptrade B.V. uit Hoevelaken
- Tarkett Sports B.V. uit Oss
- Trendkeukens Drachten uit Drachten
- Tweetal Topsport Catering B.V. uit Groningen
- Used Car Parts uit Swifterbant
- V.O.F. Hollands Venetie uit Giethoorn
- Van der Werff Logistics uit Heerenveen
- Van Deynen Smart Solutions uit Sint Nicolaasga
- W.S.B. Hi Tech Bicycle Europa B.V. uit Drachten
- Weber-Stephen Holland B.V. uit Sint Nicolaasga
- Wolfgang Finance uit Bolsward
- XPER personeelsdiensten B.V. uit Akkrum
- Zwanenburg Projecten B.V. uit Heerenveen

Sponsoren verdwenen uit de OSSH lijst sinds 14-12-2020:
- Active Productions uit Heerenveen
- Adm/fisc. Adviesburo v.d. Werf uit Langezwaag
- Amus Lucrum B.V. uit Drachten
- ArchiefService Ike uit Assen
- B. Jongbloed Grondverzet uit Kraggenburg
- BAM Bouw en Techniek Regio Noord uit Groningen
- Bedderie de Boer uit Heerenveen
- Beeldvormend B.V. uit Havelte
- Bovemij Verzekeringen uit Nijmegen
- Breman Drachten B.V. uit Drachten
- Broekens B.V. uit Stiens
- Bureau De Bok uit Franeker
- C.V.V.O. uit Lemmer (Voetbalvereniging)
- Carrosseriefabriek Heiwo B.V. uit Wolvega
- Coop Kerssies uit Vollenhove
- Customs Knowledge Holding BV uit Heerenveen
- Dam Dakadvies uit Sneek
- De heer D. van de Witte uit Dronryp
- De Heer E. Dotinga uit Dronryp
- De heer F. Falke uit Nieuwehorne
- De heer J. Valentijn uit Rottum
- De Hypotheker Emmeloord uit Emmeloord
- De Werkgaard Uitzendbureau uit Langezwaag
- Ekowax Cleaning Products uit Donkerbroek
- Elzinga B.V. uit Jirnsum
- Eriks B.V. uit Leeuwarden
- FC Wolvega uit Wolvega (Voetbalvereniging)
- Fizz B.V. uit Meppel
- Fotopersbureau Heerenveen uit Heerenveen
- From Onroerend Goed B.V. uit Wolvega
- G. Kuiken Holding B.V. uit Berlikum
- Gemeente Ooststellingwerf uit Oosterwolde Fr
- G-Force B.V. uit Heerenveen
- Hemstra & Partners v.o.f. uit Leeuwarden
- Huhtamaki Nederland B.V. uit Franeker
- In Person uit Sneek
- J. van der Meulen Holding B.V. uit Leeuwarden
- J.H.H. B.V. uit Oranjewoud
- Janco de Jong B.V. uit Gorredijk
- Jelle Bleeker Beheer B.V. uit Broek
- Jippes Beheer uit Oldeholtpade
- Jonkers Bouwmetaal B.V. uit Urk
- JOSTO B.V. uit Havelte
- Jumbo de Jong uit Noordwolde Fr
- Kampstra Holding B.V. uit Opeinde
- Kanhai Tandtechniek Drachten uit Drachten
- KIV-Noord uit Harlingen
- Klus- en metselwerken Smit uit Buitenpost
- Kroon Vleeswaren B.V. uit Nieuw-Vennep
- Landustrie Sneek B.V. uit Sneek
- Louwsma & Partners uit Bakkeveen
- Maatschap E.L. Vogels en G. Dijkstra uit Firdgum
- Maatschap Huisman- Sikkes uit Nijeberkoop
- Mak. Van Brussel & Wiebenga uit Heerenveen
- MHB Event Facilities uit Bolsward
- NTS Norma uit Drachten
- NutriSense B.V. uit Amersfoort
- Omnyacc Synergie Accountants en Belastingadviseurs uit Leeuwarden
- Pamthingpa B.V. uit Franeker
- Phoenix Security uit Heerenveen
- PiP Training & Coaching uit Havelte
- PontMeyer uit Zaandam
- Rabobank Leeuwarden Noordwest Friesland uit Leeuwarden
- Rabobank Sneek-ZW Frl uit Sneek
- Res2 B.V. uit De Meern
- Rijwielhandel Lambert Pot uit Staphorst
- Ristorante Paolo uit Heerenveen
- Rondaan's Carrosserie- en Wagenbouw B.V. uit Berlikum Fr
- Ruitenheer uit Almere
- Sally Aardapp. Groenten Fruit uit Heerenveen
- SC Bolsward uit Bolsward (Voetbalvereniging)
- Scholt energy uit Valkenswaard
- Slager Vastgoed B.V. uit Diever
- Sportclub Joure uit Joure (Voetbalvereniging)
- St. Jopie Huisman Museum uit Workum
- sv Donkerbroek uit Donkerbroek (Voetbalvereniging)
- sv THOR uit Lippenhuizen (Voetbalvereniging)
- Syntec Personeelsdiensten B.V. uit Groningen
- Technisch Installatiebedrijf Fa. R. Brander & Zn uit Feanwalden
- Telecom Service Leek B.V. uit Leek
- Tim Berger Holding B.V. uit Oudeschoot
- V&R Interim + Advies B.V. uit Oudega Smallingerland
- V.O.F. Loonwerkbedrijf Van Heugten uit Luttelgeest
- Van Daatselaar Assurantiën uit Hoogeveen
- Van der Heide Beheer B.V. uit Kollum
- Van der Heide Bouw uit Heerenveen
- Van der Meulen Hout en Bouwmaterialen B.V. uit Nij Beets
- Van Gelderen Top*Score Reclame uit Leeuwarden
- Vandaag Groep uit Drachten
- Veenstra Corporate Communicatie en Ontwerp B.V. uit Wolvega
- Voetbalvereniging De Sweach uit Beetsterzwaag (Voetbalvereniging)
- Voetbalvereniging IJ.V.V. uit IJsselmuiden (Voetbalvereniging)
- Voetbalvereniging Kollum uit Kollum (Voetbalvereniging)
- Voetbalvereniging Langweer uit Langweer (Voetbalvereniging)
- Voetbalvereniging Read Swart uit De Knipe (Voetbalvereniging)
- Voetbalvereniging Staphorst uit Staphorst (Voetbalvereniging)
- Voetbalvereniging Sterk door Samenspel uit Wommels (Voetbalvereniging)
- Voetbalvereniging Zwaagwesteinde uit Zwaagwesteinde (Voetbalvereniging)
- Vos Glasconstructies uit Beetsterzwaag
- Vriesia Glasservice B.V. uit Sneek
- VV Drachtster Boys uit Drachten (Voetbalvereniging)
- VV Heerenveen uit Heerenveen (Voetbalvereniging)
- VV Heerenveense Boys uit Heerenveen (Voetbalvereniging)
- VV VWC uit Munnekeburen (Voetbalvereniging)
- W. Hofma Beheer uit Heerenveen
- Wetsus uit Leeuwarden
- Worktrans Oudehaske uit Oudehaske
- Z.M.V.V. ZEEROBBEN uit Harlingen (Voetbalvereniging)

(* Niet alle sponsoren wensen vermeld te worden op de clubsite)
Laatst bijgewerkt door badfrisianboy op 01-09-2021 16:16, in het totaal 13 keer bewerkt
badfrisianboy
Basisspeler
 
Berichten: 994
Geregistreerd op: 05-07-2015 20:02

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor jeewee » 23-08-2021 12:43

Phoenix Security gestopt als sponsor, zijn we dan ook van Piet & co af? :stan:
.-
Avatar gebruiker
jeewee
Basisspeler
 
Berichten: 705
Geregistreerd op: 27-03-2009 23:56
Woonplaats: Aldeboarn

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor Jazz » 23-08-2021 12:59

badfrisianboy schreef:Op de (nieuwe) website van de club is na lange tijd de sponsorlijst verschenen. Hoog tijd voor een update derhalve...


Mooie update Badfrisianboy, thanks!
Heerenveen fan in Leiden
Jazz
Beheerder
 
Berichten: 2474
Geregistreerd op: 11-05-2015 15:56
Woonplaats: Leiden

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor badfrisianboy » 25-08-2021 10:24

Alweer een kleine update.

- Gelukkig weer een tweetal sponsoren meer op de lijst, waarmee de daling na corona vooralsnog terug is gebracht van 29 sponsoren naar 27 sponsoren. Hopelijk weet de club de komende tijd nog meer nieuwe sponsoren aan de club te verbinden zodat aan het eind van het seizoen de huidige daling omgezet is in een stijging van het aantal sponsoren.

- De lijst met Beloften en Co-Sponsors is nog altijd niet bijgewerkt omdat ik vooralsnog niet alle informatie heb. Een update volgt later als ik wat meer informatie heb.

Aantal sponsoren die lid zijn van de OSSH en vermeld worden op de clubsite * :
01-04-2019: 383 (366 bedrijven en 17 voetbalverenigingen)
01-09-2019: 399
01-01-2020: 415
01-02-2020: 428
01-03-2020: 435
30-06-2020: 435 (Einde seizoen 2019 - 2020)
01-07-2020: 425 (Nieuwe seizoen 2020 - 2021)
01-09-2020: 418
01-01-2021: 414 (395 bedrijven en 19 voetbalverenigingen)
23-08-2021: 366 (366 bedrijven en alle voetbalverenigingen niet meer als sponsor vermeld)
25-08-2021: 368

Waarvan:
1 Hoofdsponsor: Ausnutria (2022)
6 Business Partners: Amstel (2027), Effektief, Jako (2022 + 2 jaar optie), Mascot Workwear, Toto (2023) en Tweetal Belevingscatering
7 Partners: Autoland van den Brug, B.A.I. IT Solutions (2023), De Heeren van Rinsma (2023), Friesland Lease, Rabobank (2023), Van Deynen Smart Solutions en Veolia (2026)
4 Beloften: BOSO (2023), Budget Thuis (2024), Pepsi en Randstad
18 Co-Sponsors: Actifood BV, Arriva, Bakker Transport (2022), Brandsma Koffie, Drukkerij Van der Eems, Eisma Media Groep (2024), Gassan, ING, Kijlstra, Linpac, Omoda, Omrin, SilverFlight, Sportstad Heerenveen, Telecom Service Leek, TRES, Trip Advocaten en ViaData

Nieuwe sponsoren vermeld in de OSSH lijst sinds 23-08-2021:
- Connection Company uit Amsterdam
- Met Matthijs uit Oentsjerk

Sponsoren verdwenen uit de OSSH lijst sinds 23-08-2021:
- Geen

(* Niet alle sponsoren wensen vermeld te worden op de clubsite)
badfrisianboy
Basisspeler
 
Berichten: 994
Geregistreerd op: 05-07-2015 20:02

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor badfrisianboy » 25-08-2021 17:37

Vandaag dan eindelijk weer een nieuwe update van de club.

Aantal verkochte seizoenkaarten voorgaande jaren:
2011 - 2012: 21.400
2012 - 2013: 20.400
2013 - 2014: 17.600
2014 - 2015: 18.100
2015 - 2016: 15.200
2016 - 2017: 15.000
2017 - 2018: 13.500
2018 - 2019: 11.758
2019 - 2020: 12.200
2020 - 2021: 8.500

2019 - 2020:
12 - 05 - 2019: 4.000
23 - 05 - 2019: 5.000
28 - 05 - 2019: 6.000
31 - 05 - 2019: 7.000
04 - 06 - 2019: 8.000
27 - 06 - 2019: 9.000
23 - 07 - 2019: 10.600
30 - 07 - 2019: 11.000
06 - 08 - 2019: 11.500
14 - 08 - 2019: 12.000
01 - 09 - 2019: 12.200

2020 - 2021:
19 - 05 - 2020: 1.300
23 - 05 - 2020: 2.200
02 - 06 - 2020: 4.002
08 - 06 - 2020: 4.502
15 - 06 - 2020: 5.012
23 - 06 - 2020: 5.522
26 - 06 - 2020: 6.142
29 - 06 - 2020: 6.652
30 - 06 - 2020: 7.202
01 - 07 - 2020: 7.602
05 - 07 - 2020: 8.002
01 - 09 - 2020: 8.500

2021 - 2022:
21 - 05 - 2021: 4.003
25 - 05 - 2021: 5.201
27 - 05 - 2021: 6.102
31 - 05 - 2021: 7.425
01 - 06 - 2021: 8.031
04 - 06 - 2021: 8.430
14 - 06 - 2021: 9.004
07 - 07 - 2021: 9.630
05 - 08 - 2021: 10.000
25 - 08 - 2021: 10.703
badfrisianboy
Basisspeler
 
Berichten: 994
Geregistreerd op: 05-07-2015 20:02

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor igo » 26-08-2021 06:14

Hopen op een goede en mooie wedstrijd zondag, de Noord-tribune is helemaal uitverkocht. Kan een mogelijkheid zijn om twijfelaars over de streep te trekken.
igo
Selectiespeler
 
Berichten: 447
Geregistreerd op: 01-03-2011 12:55
Woonplaats: It Hearrenfean

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor badfrisianboy » 29-08-2021 19:46

Update met betrekking tot de Beloften en Co-Sponsors.

- In een eerder stadium had ik al aangegeven dat bij de beloften Kroon Leverworst was weggevallen. Naar nu blijkt is ook Randstad niet meer als Belofte aan onze club verbonden. Budget Thuis was er al bijgekomen als Belofte.
- Bij de Co-Sponsoren is er in het aantal geen wijziging gekomen. Vorig seizoen 19 Co-Sponsors en dit seizoen nog altijd 19 Co-Sponsors. Wel een aantal verdwenen namen en een aantal nieuwe namen. Veolia was Co-Sponsor en is nu Partner geworden en heeft een promotie gemaakt en daardoor in de lijst bij de Co-Sponsors verdwenen. Ook verdwenen uit deze lijst is Telecom Service Leek die als sponsor is gestopt bij onze club. Nieuw in deze lijst is Univé, die dus haar bijdrage wederom naar beneden heeft bijgesteld, want vorig seizoen was dit bedrijf nog een Business Partner. Ook nieuw in deze lijst is Ormer ICT, dit bedrijf uit Schiedam is nieuw verbonden aan onze club en is meteen Co-Sponsor geworden.

Per saldo ten opzichte van vorig seizoen dus vooralsnog één Business Partner minder en één Belofte minder.

Aantal sponsoren die lid zijn van de OSSH en vermeld worden op de clubsite * :
01-04-2019: 383 (366 bedrijven en 17 voetbalverenigingen)
01-09-2019: 399
01-01-2020: 415
01-02-2020: 428
01-03-2020: 435
30-06-2020: 435 (Einde seizoen 2019 - 2020)
01-07-2020: 425 (Nieuwe seizoen 2020 - 2021)
01-09-2020: 418
01-01-2021: 414 (395 bedrijven en 19 voetbalverenigingen)
23-08-2021: 366 (366 bedrijven en alle voetbalverenigingen niet meer als sponsor vermeld)
25-08-2021: 368

Waarvan:
1 Hoofdsponsor: Ausnutria (2022)
6 Business Partners: Amstel (2027), Effektief, Jako (2022 + 2 jaar optie), Mascot Workwear, Toto (2023) en Tweetal Belevingscatering
7 Partners: Autoland van den Brug, B.A.I. IT Solutions (2023), De Heeren van Rinsma (2023), Friesland Lease, Rabobank (2023), Van Deynen Smart Solutions en Veolia (2026)
3 Beloften: BOSO (2023), Budget Thuis (2024) en Pepsi.
19 Co-Sponsors: Actifood BV, Arriva, Bakker Transport (2022), Brandsma Koffie, Drukkerij Van der Eems, Eisma Media Groep (2024), Gassan, ING, Kijlstra, Linpac, Omoda, Omrin, Ormer ICT, SilverFlight, Sportstad Heerenveen, TRES, Trip Advocaten, Univé en ViaData

Nieuwe sponsoren vermeld in de OSSH lijst sinds 25-08-2021:
- Geen

Sponsoren verdwenen uit de OSSH lijst sinds 25-08-2021:
- Geen

(* Niet alle sponsoren wensen vermeld te worden op de clubsite)
badfrisianboy
Basisspeler
 
Berichten: 994
Geregistreerd op: 05-07-2015 20:02

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor badfrisianboy » 30-08-2021 21:40

Update met betrekking tot de sponsorlijst.

Vandaag keek ik en bleken er opeens 420 sponsoren op de lijst te staan. Ik heb even contact gehad met iemand van de club en het blijkt dat de lijst nog altijd wordt bijgewerkt. Veel bedrijven die ik in mijn bijdrage van 23 augustus bij de bedrijven had vermeld die niet meer in de lijst voorkomen zijn toch nog actief voor de club. Eigenlijk kan die bijdrage wel als niet verzonden worden beschouwd. Als de lijst is bijgewerkt maak ik wel een bijdrage met daarin de juiste/volledige informatie. Maar mooi om te zien dat nu daadwerkelijk blijkt dat de commerciële afdeling het niet zo gek lijkt te doen.

Verder is het ook in deze lijst zo dat niet alle bedrijven vermeld willen worden in deze lijst. Dit geldt bijvoorbeeld voor bedrijven in en rond Leeuwarden. Dit werd mij bevestigd door de medewerker van de club. Dus concreet zijn er meer sponsoren aan sc Heerenveen verbonden dan er in de lijst zijn te vinden.

Aantal sponsoren die lid zijn van de OSSH en vermeld worden op de clubsite * :
01-04-2019: 383 (366 bedrijven en 17 voetbalverenigingen)
01-09-2019: 399
01-01-2020: 415
01-02-2020: 428
01-03-2020: 435
30-06-2020: 435 (Einde seizoen 2019 - 2020)
01-07-2020: 425 (Nieuwe seizoen 2020 - 2021)
01-09-2020: 418
01-01-2021: 414 (395 bedrijven en 19 voetbalverenigingen)
23-08-2021: 366 (366 bedrijven en alle voetbalverenigingen niet meer als sponsor vermeld)
25-08-2021: 368
30-08-2021: 420

Waarvan:
1 Hoofdsponsor: Ausnutria (2022)
6 Business Partners: Amstel (2027), Effektief, Jako (2022 + 2 jaar optie), Mascot Workwear, Toto (2023) en Tweetal Belevingscatering
7 Partners: Autoland van den Brug, B.A.I. IT Solutions (2023), De Heeren van Rinsma (2023), Friesland Lease, Rabobank (2023), Van Deynen Smart Solutions en Veolia (2026)
3 Beloften: BOSO (2023), Budget Thuis (2024) en Pepsi.
19 Co-Sponsors: Actifood BV, Arriva, Bakker Transport (2022), Brandsma Koffie, Drukkerij Van der Eems, Eisma Media Groep (2024), Gassan, ING, Kijlstra, Linpac, Omoda, Omrin, Ormer ICT, SilverFlight, Sportstad Heerenveen, TRES, Trip Advocaten, Univé en ViaData

(* Niet alle sponsoren wensen vermeld te worden op de clubsite)
Laatst bijgewerkt door badfrisianboy op 01-09-2021 16:14, in het totaal 1 keer bewerkt
badfrisianboy
Basisspeler
 
Berichten: 994
Geregistreerd op: 05-07-2015 20:02

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor badfrisianboy » 01-09-2021 13:00

Vandaag dan weer een nieuwe update van de club en de bekendmaking van het feit dat er 11.000 kaarten zijn verkocht.

Beetje lastig inschatten of we hier nu tevreden mee moeten zijn of niet. Na het zoveelste seizoen met slecht voetbal was een daling in de verkoop te verwachten en ook de nog altijd onzekere situatie rondom corona en stadionbezoek zal de nodige mensen hebben kunnen afschrikken. Aan de andere kant was er ook de mogelijkheid voor veel mensen om nu voor de helft van de prijs een seizoenkaart te nemen en dat zou juist de verkoop een positieve impuls kunnen geven. Feitelijke constatering is dat we ten opzichte van voor corona toch weer 1.200 seizoenkaarthouders minder hebben.

Aantal verkochte seizoenkaarten voorgaande jaren:
2011 - 2012: 21.400
2012 - 2013: 20.400
2013 - 2014: 17.600
2014 - 2015: 18.100
2015 - 2016: 15.200
2016 - 2017: 15.000
2017 - 2018: 13.500
2018 - 2019: 11.758
2019 - 2020: 12.200
2020 - 2021: 8.500

2019 - 2020:
12 - 05 - 2019: 4.000
23 - 05 - 2019: 5.000
28 - 05 - 2019: 6.000
31 - 05 - 2019: 7.000
04 - 06 - 2019: 8.000
27 - 06 - 2019: 9.000
23 - 07 - 2019: 10.600
30 - 07 - 2019: 11.000
06 - 08 - 2019: 11.500
14 - 08 - 2019: 12.000
01 - 09 - 2019: 12.200

2020 - 2021:
19 - 05 - 2020: 1.300
23 - 05 - 2020: 2.200
02 - 06 - 2020: 4.002
08 - 06 - 2020: 4.502
15 - 06 - 2020: 5.012
23 - 06 - 2020: 5.522
26 - 06 - 2020: 6.142
29 - 06 - 2020: 6.652
30 - 06 - 2020: 7.202
01 - 07 - 2020: 7.602
05 - 07 - 2020: 8.002
01 - 09 - 2020: 8.500

2021 - 2022:
21 - 05 - 2021: 4.003
25 - 05 - 2021: 5.201
27 - 05 - 2021: 6.102
31 - 05 - 2021: 7.425
01 - 06 - 2021: 8.031
04 - 06 - 2021: 8.430
14 - 06 - 2021: 9.004
07 - 07 - 2021: 9.630
05 - 08 - 2021: 10.000
25 - 08 - 2021: 10.703
01 - 09 - 2021: 11.000
Laatst bijgewerkt door badfrisianboy op 16-04-2022 12:38, in het totaal 1 keer bewerkt
badfrisianboy
Basisspeler
 
Berichten: 994
Geregistreerd op: 05-07-2015 20:02

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor Jazz » 01-09-2021 13:08

Jazz schreef:Update: 7 Juli 9.630. Ik denk dat 11k de max is


Heel een goede voorspelling, had inmiddels wel gehoopt dat we meer hadden verkocht.
Heerenveen fan in Leiden
Jazz
Beheerder
 
Berichten: 2474
Geregistreerd op: 11-05-2015 15:56
Woonplaats: Leiden

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor fuotbalgek » 03-09-2021 00:33

Jazz schreef:Heel een goede voorspelling, had inmiddels wel gehoopt dat we meer hadden verkocht.

Jij zei toch dat we max 10k gingen halen, waar haal je die quote opeens vandaan?
fuotbalgek
Superster
 
Berichten: 3639
Geregistreerd op: 13-05-2013 15:35

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor igo » 03-09-2021 06:17

fuotbalgek schreef:Jij zei toch dat we max 10k gingen halen, waar haal je die quote opeens vandaan?


Hahaha, wat slecht. Hij heeft zijn reactie aangepast :lol:
igo
Selectiespeler
 
Berichten: 447
Geregistreerd op: 01-03-2011 12:55
Woonplaats: It Hearrenfean

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor Jazz » 05-09-2021 17:55

igo schreef: Hahaha, wat slecht. Hij heeft zijn reactie aangepast :lol:


Ik heb kort nadat ik mijn "voorspelling" heb gemaakt 10k naar 11k aangepast, dat was in Juli. Was iets te voorzichtig met mijn 10k. Maakt ook niet uit, mijn recentste post was ook meer als grapje bedoelt :)
Heerenveen fan in Leiden
Jazz
Beheerder
 
Berichten: 2474
Geregistreerd op: 11-05-2015 15:56
Woonplaats: Leiden

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor badfrisianboy » 10-09-2021 10:07

Nu de sponsorlijst op de website volledig lijkt bijgewerkt dan nu een juist en volledig overzicht van de situatie bij sc Heerenveen op dit moment vergeleken met de situatie op 01 januari 2021.

- Nieuwe sponsoren: 78

- Verdwenen sponsoren: 49 (68 sponsoren inclusief 19 voetbalverenigingen)

- Alle amateur-voetbalverenigingen worden niet meer als een sponsor gezien, maar als een sportief partner en worden dan ook niet meer vermeld in de sponsorlijst.

- Business Partners: Nieuw (1) Tweetal Belevingscatering. Verdwenen (2) Univé en Ruitenheer.

- Partners: Nieuw (1) Veolia. Verdwenen (1) Sport Noord / LC

- Beloften: Nieuw (1) Budget Thuis. Verdwenen (2) Kroon Leverworst en Randstad.

- Co-Sponsors: Nieuw (2) Univé en Ormer ICT. Verdwenen (2) Telecom Service Leek en Veolia

- Om de lijst niet onnodig groot te maken in de toekomst geef ik alleen nog de aantallen aan het begin van elk kwartaal door.

- Niet alle bedrijven wensen opgenomen te worden in het sponsoroverzicht en blijven liever anoniem. Dit geldt bijvoorbeeld voor bedrijven in en rond Leeuwarden. Zo weet ik concreet van een tweetal bedrijven uit Burgum die recentelijk zijn toegetreden tot de OSSH, maar niet in de lijst opgenomen willen worden. Dus concreet zijn er meer sponsoren aan sc Heerenveen verbonden dan er in de lijst zijn te vinden.

Gezien de economische situatie bij veel bedrijven vanwege Corona lijken we als club niet heel slecht uit de crisis te komen. Elke sponsor die vertrekt is natuurlijk één te veel, maar uiteraard was het te verwachten dat er sponsoren zouden stoppen vanwege de Corona-problematiek. Helaas is het lastig in te schatten hoeveel sponsoren zijn gestopt vanwege Corona en hoeveel vanwege het feit dat ze niet tevreden waren over het sponsorschap bij onze club. Bovendien liepen op 30 juni 2020 ook weer veel sponsorcontracten af en is dat een moment dat veel bedrijven hun samenwerking met de club tegen het licht houden en soms opzeggen. Aan de andere kant vind ik het ook een prestatie van de commerciële afdeling om juist in Corona-tijd er in te slagen om 78 nieuwe sponsoren te vinden.

Aantal sponsoren die lid zijn van de OSSH en vermeld worden op de clubsite * :
01-07-2019: 366 (383 sponsoren inclusief 17 voetbalverenigingen) (Begin seizoen 2019 - 2020)
01-10-2019: 382 (399 sponsoren inclusief 17 voetbalverenigingen)
01-01-2020: 398 (415 sponsoren inclusief 17 voetbalverenigingen)
01-04-2020: 411 (435 sponsoren inclusief 24 voetbalverenigingen)
01-07-2020: 405 (425 sponsoren inclusief 20 voetbalverenigingen) (Begin seizoen 2020 - 2021)
01-10-2020: 395 (413 sponsoren inclusief 18 voetbalverenigingen)
01-01-2021: 395 (414 sponsoren inclusief 19 voetbalverenigingen)
01-04-2021:
01-07-2021:
10-09-2021: 424 (424 sponsoren en alle voetbalverenigingen niet meer als sponsor vermeld)

Waarvan:
1 Hoofdsponsor: Ausnutria (2022)
6 Business Partners: Amstel (2027), Effektief, Jako (2022 + 2 jaar optie), Mascot Workwear, Toto (2023) en Tweetal Belevingscatering
7 Partners: Autoland van den Brug, B.A.I. IT Solutions (2023), De Heeren van Rinsma (2023), Friesland Lease, Rabobank (2023), Van Deynen Smart Solutions en Veolia (2026)
3 Beloften: BOSO (2023), Budget Thuis (2024) en Pepsi
19 Co-Sponsors: VHC Actifood BV (2026), Arriva, Bakker Transport (2022), Brandsma Koffie, Drukkerij Van der Eems, Eisma Media Groep (2024), Gassan, ING, Kijlstra, Linpac, Omoda, Omrin, Ormer ICT, SilverFlight, Sportstad Heerenveen, TRES, Trip Advocaten, Univé en ViaData

Nieuwe sponsoren vermeld in de OSSH lijst sinds 14-12-2020:
- AerSmash B.V. uit De Wijk
- Ausnutria B.V. uit Zwolle
- Baker Tilly (Netherlands) N.V. uit Groningen
- Bespaarpartner zonne-energie uit Tuk
- Binos uit Heerenveen
- Brainfood Lifestyle uit Heerenveen
- Brandmerck B.V. uit Sneek
- Brink Makelaardij uit Drachten
- Budget Thuis uit Amsterdam
- Café Restaurant De Rietstulp uit Giethoorn
- Connection Company uit Amsterdam
- Credion Friesland B.V. uit Leeuwarden
- DA-RE Health Innovation B.V. uit Heerenveen
- De heer A. Iedema uit Drachten
- De heer L. Tolner uit Surhuisterveen
- De heer S. van der Kooij uit Joure
- Deventrade uit Deventer
- Domino's Pizza uit Heerenveen
- Doubble U B.V. uit Groningen
- Dutchital Media B.V. uit Eindhoven
- EconStruct uit Leeuwarden
- EFE Drive-in Opslag uit Heerenveen
- E. J. de Boer uit Giethoorn
- Everybody GROEP holding B.V. uit Badhoevedorp
- Expert Beenen uit Gorredijk
- Expertise Bureau Noord B.V. uit Eelde
- Financeker uit Drachten
- Friesland College CIOS uit Leeuwarden
- Fruor Beheer B.V. uit Heerenveen
- Gerko Tribune B.V. uit Harlingen
- H. van Bekkem O.G. uit Sneek
- Haan Reclamewerk uit Stiens
- Hannytrouwt uit Heerenveen
- Hegro Wolvega B.V. uit Wolvega
- IJben Season Sports B.V. uit Joure
- J. de Boer uit Oranjewoud
- J. Dijkstra Oosterwolde Beheer uit Oosterwolde
- Jelle de Jong uit Echten Fr.
- Jonkman's stofferingen uit Heerenveen
- JP Activiteiten uit Assen
- Jumbo Jan Altenburg uit Sint Nicolaasga
- Kees Erends uit Havelte
- L. Zijlstra uit Bakhuizen
- LAVG uit Groningen
- Marktlink Fusies & Overnames B.V. uit Drachten
- Martho Flexwerk uit Emmeloord
- Met Matthijs uit Oentsjerk
- Okido Horeca B.V. uit Heerenveen
- OneZero.nl B.V. uit Heerenveen
- Ormer ICT Software Development B.V. uit Schiedam
- Pijlman Kantoor- en magazijninrichting Sneek B.V. uit Sneek
- Proniek uit Heerenveen
- Prosperus Expertise B.V. uit Drachten
- Rabbit B.V. uit Drachten
- RAP Verzekeringen & Hypotheken uit Heerenveen
- REIN Advocaten & Adviseurs uit Assen
- Rhea ter Laak uit Havelte
- Schokker Producties uit Jonkersland
- Schreuder Brood en Banket B.V. uit Uddel
- Seco Tools Benelux uit Gorinchem
- Sidijk B.V. uit Heerenveen
- Sleeptrade B.V. uit Hoevelaken
- Smartcase uit Groningen
- T. Ijbema Holding B.V. uit Heerenveen
- Tarkett Sports B.V. uit Oss
- TAS De Computer Specialist uit Heerenveen
- Trendkeukens Drachten uit Drachten
- Tweetal Topsport Catering B.V. uit Groningen
- Used Car Parts uit Swifterbant
- V.O.F. Hollands Venetie uit Giethoorn
- Van der Werff Logistics uit Heerenveen
- Van Deynen Smart Solutions uit Sint Nicolaasga
- W.S.B. Hi Tech Bicycle Europa B.V. uit Drachten
- WAGO Nederland B.V. uit Apeldoorn
- Weber-Stephen Holland B.V. uit Sint Nicolaasga
- Wolfgang Finance uit Bolsward
- XPER personeelsdiensten B.V. uit Akkrum
- Zwanenburg Projecten B.V. uit Heerenveen

Sponsoren verdwenen uit de OSSH lijst sinds 14-12-2020:
- BAM Bouw en Techniek Regio Noord uit Groningen
- Bedderie de Boer uit Heerenveen
- Bovemij Verzekeringen uit Nijmegen
- Breman Drachten B.V. uit Drachten
- Broekens B.V. uit Stiens
- C.V.V.O. uit Lemmer (Voetbalvereniging)
- Camping De Stjelp uit Oudega Smallingerland
- De heer D. van de Witte uit Dronryp
- De Heer E. Dotinga uit Dronryp
- De heer J. Valentijn uit Rottum
- De Hypotheker Emmeloord uit Emmeloord
- De Werkgaard Uitzendbureau uit Langezwaag
- Elzinga B.V. uit Jirnsum
- Eriks B.V. uit Leeuwarden
- FC Wolvega uit Wolvega (Voetbalvereniging)
- Fizz B.V. uit Meppel
- Fotopersbureau Heerenveen uit Heerenveen
- Gemeente Ooststellingwerf uit Oosterwolde Fr
- G-Force B.V. uit Heerenveen
- Huhtamaki Nederland B.V. uit Franeker
- In Person uit Sneek
- J.H.H. B.V. uit Oranjewoud
- Jonkers Bouwmetaal B.V. uit Urk
- Kampstra Holding B.V. uit Opeinde
- Kanhai Tandtechniek Drachten uit Drachten
- Kroon Vleeswaren B.V. uit Nieuw-Vennep
- Maatschap Huisman- Sikkes uit Nijeberkoop
- Mak. Van Brussel & Wiebenga uit Heerenveen
- MHB Event Facilities uit Bolsward
- NutriSense B.V. uit Amersfoort
- Omnyacc Synergie Accountants en Belastingadviseurs uit Leeuwarden
- PiP Training & Coaching uit Havelte
- PontMeyer uit Zaandam
- Rabobank Leeuwarden Noordwest Friesland uit Leeuwarden
- Rabobank Sneek-ZW Frl uit Sneek
- Ristorante Paolo uit Heerenveen
- Ruitenheer uit Almere
- Sally Aardapp. Groenten Fruit uit Heerenveen
- SC Bolsward uit Bolsward (Voetbalvereniging)
- Scholt energy uit Valkenswaard
- Sportclub Joure uit Joure (Voetbalvereniging)
- sv Donkerbroek uit Donkerbroek (Voetbalvereniging)
- sv THOR uit Lippenhuizen (Voetbalvereniging)
- Syntec Personeelsdiensten B.V. uit Groningen
- Tim Berger Holding B.V. uit Oudeschoot
- V&R Interim + Advies B.V. uit Oudega Smallingerland
- Van der Heide Beheer B.V. uit Kollum
- Van der Heide Bouw uit Heerenveen
- Van der Meulen Hout en Bouwmaterialen B.V. uit Nij Beets
- Van Gelderen Top*Score Reclame uit Leeuwarden
- Vandaag Groep uit Drachten
- Veenstra Corporate Communicatie en Ontwerp B.V. uit Wolvega
- Voetbalvereniging De Sweach uit Beetsterzwaag (Voetbalvereniging)
- Voetbalvereniging IJ.V.V. uit IJsselmuiden (Voetbalvereniging)
- Voetbalvereniging Kollum uit Kollum (Voetbalvereniging)
- Voetbalvereniging Langweer uit Langweer (Voetbalvereniging)
- Voetbalvereniging Read Swart uit De Knipe (Voetbalvereniging)
- Voetbalvereniging Staphorst uit Staphorst (Voetbalvereniging)
- Voetbalvereniging Sterk door Samenspel uit Wommels (Voetbalvereniging)
- Voetbalvereniging Zwaagwesteinde uit Zwaagwesteinde (Voetbalvereniging)
- Vos Glasconstructies uit Beetsterzwaag
- Vriesia Glasservice B.V. uit Sneek
- VV Drachtster Boys uit Drachten (Voetbalvereniging)
- VV Heerenveen uit Heerenveen (Voetbalvereniging)
- VV Heerenveense Boys uit Heerenveen (Voetbalvereniging)
- VV VWC uit Munnekeburen (Voetbalvereniging)
- W. Hofma Beheer uit Heerenveen
- Z.M.V.V. ZEEROBBEN uit Harlingen (Voetbalvereniging)

(* Niet alle sponsoren wensen vermeld te worden op de clubsite)
Laatst bijgewerkt door badfrisianboy op 16-10-2021 21:14, in het totaal 1 keer bewerkt
badfrisianboy
Basisspeler
 
Berichten: 994
Geregistreerd op: 05-07-2015 20:02

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor Thinkman » 10-09-2021 12:49

badfrisianboy schreef:Aantal sponsoren die lid zijn van de OSSH en vermeld worden op de clubsite * :
01-07-2019: 366 (383 sponsoren inclusief 17 voetbalverenigingen) (Begin seizoen 2019 - 2020)
01-10-2019: 382 (399 sponsoren inclusief 17 voetbalverenigingen)
01-01-2020: 398 (415 sponsoren inclusief 17 voetbalverenigingen)
01-04-2020: 411 (435 sponsoren inclusief 24 voetbalverenigingen)
01-07-2020: 405 (425 sponsoren inclusief 20 voetbalverenigingen) (Begin seizoen 2020 - 2021)
01-10-2020: 395 (413 sponsoren inclusief 18 voetbalverenigingen)
01-01-2021: 395 (414 sponsoren inclusief 19 voetbalverenigingen)
01-04-2021:
01-07-2021:
10-09-2021: 424 (424 sponsoren en alle voetbalverenigingen niet meer als sponsor vermeld)
(* Niet alle sponsoren wensen vermeld te worden op de clubsite)


Mooi overzicht!
Conclusie lijkt dat we in járen niet zoveel sponsoren hebben gehad, en dat in deze lastige tijd.
Hulde aan de mensen bij de club en natuurlijk aan onze sponsoren! Goed nieuws mag ook genoemd worden.

Dit weekend maar even vieren in Grunn :mrgreen:
Thinkman
Superster
 
Berichten: 2408
Geregistreerd op: 15-10-2012 19:12

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor hhage » 10-09-2021 16:22

Dat is een goed teken dat er meer sponsoren zijn!!! Alleen jammer dat Omrop Fryslan en LC daar geen aandacht aan geeft, die maken liever vijftig artikelen over het operationele tekort.
hhage
Basisspeler
 
Berichten: 920
Geregistreerd op: 18-07-2015 13:05

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor HUNTELAAR » 11-09-2021 13:32

Tsja, er schijnt ook wel weer veel te spelen.
Zo is een stuk in de lc vandaag niet doorgegaan, was geen positief stuk inderdaad.
Daarnaast zitten binnenkort vertegenwoordigers van de vrijwilligers met Roozemond om tafel voor een finaal gesprek.
Hebben hun onvrede via stichtingsbestuur kenbaar gemaakt.
HUNTELAAR
Basisspeler
 
Berichten: 831
Geregistreerd op: 25-02-2005 19:49

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor badfrisianboy » 11-09-2021 16:35

HUNTELAAR schreef:Tsja, er schijnt ook wel weer veel te spelen.
Zo is een stuk in de lc vandaag niet doorgegaan, was geen positief stuk inderdaad.
Daarnaast zitten binnenkort vertegenwoordigers van de vrijwilligers met Roozemond om tafel voor een finaal gesprek.
Hebben hun onvrede via stichtingsbestuur kenbaar gemaakt.


Heb je meer informatie over bovenstaande?

- Waar bestond de inhoud uit betreffende het stuk in de LC wat niet door is gegaan?

- Waar bestaat de onvrede van de vrijwilligers uit?
badfrisianboy
Basisspeler
 
Berichten: 994
Geregistreerd op: 05-07-2015 20:02

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor badfrisianboy » 15-09-2021 18:44

Update sponsorlijst:

Aantal sponsoren die lid zijn van de OSSH en vermeld worden op de clubsite * :
01-07-2019: 366 (383 sponsoren inclusief 17 voetbalverenigingen) (Begin seizoen 2019 - 2020)
01-10-2019: 382 (399 sponsoren inclusief 17 voetbalverenigingen)
01-01-2020: 398 (415 sponsoren inclusief 17 voetbalverenigingen)
01-04-2020: 411 (435 sponsoren inclusief 24 voetbalverenigingen)
01-07-2020: 405 (425 sponsoren inclusief 20 voetbalverenigingen) (Begin seizoen 2020 - 2021)
01-10-2020: 395 (413 sponsoren inclusief 18 voetbalverenigingen)
01-01-2021: 395 (414 sponsoren inclusief 19 voetbalverenigingen)
01-04-2021:
01-07-2021:
10-09-2021: 424 (424 sponsoren en alle voetbalverenigingen niet meer als sponsor vermeld)
15-09-2021: 425

Waarvan:
1 Hoofdsponsor: Ausnutria (2022)
6 Business Partners: Amstel (2027), Effektief, Jako (2022 + 2 jaar optie), Mascot Workwear, Toto (2023) en Tweetal Belevingscatering
7 Partners: Autoland van den Brug, B.A.I. IT Solutions (2023), De Heeren van Rinsma (2023), Friesland Lease, Rabobank (2023), Van Deynen Smart Solutions en Veolia (2026)
3 Beloften: BOSO (2023), Budget Thuis (2024) en Pepsi
19 Co-Sponsors: VHC Actifood BV (2026), Arriva, Bakker Transport (2022), Brandsma Koffie, Drukkerij Van der Eems, Eisma Media Groep (2024), Gassan, ING, Kijlstra, Linpac, Omoda, Omrin, Ormer ICT, SilverFlight, Sportstad Heerenveen, TRES, Trip Advocaten, Univé en ViaData

Nieuwe sponsoren vermeld in de OSSH lijst sinds 10-09-2021:
- Isolatiehandel Van den Berg B.V. uit Marrum

Sponsoren verdwenen uit de OSSH lijst sinds 10-09-2021:
- Geen

(* Niet alle sponsoren wensen vermeld te worden op de clubsite)
Laatst bijgewerkt door badfrisianboy op 16-10-2021 21:14, in het totaal 1 keer bewerkt
badfrisianboy
Basisspeler
 
Berichten: 994
Geregistreerd op: 05-07-2015 20:02

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor badfrisianboy » 16-09-2021 18:43

Ook vandaag weer een update van de sponsorlijst. Al was het maar om aan te geven aan Sander de Vries dat niet alles negatief is bij de club.

Aantal sponsoren die lid zijn van de OSSH en vermeld worden op de clubsite * :
01-07-2019: 366 (383 sponsoren inclusief 17 voetbalverenigingen) (Begin seizoen 2019 - 2020)
01-10-2019: 382 (399 sponsoren inclusief 17 voetbalverenigingen)
01-01-2020: 398 (415 sponsoren inclusief 17 voetbalverenigingen)
01-04-2020: 411 (435 sponsoren inclusief 24 voetbalverenigingen)
01-07-2020: 405 (425 sponsoren inclusief 20 voetbalverenigingen) (Begin seizoen 2020 - 2021)
01-10-2020: 395 (413 sponsoren inclusief 18 voetbalverenigingen)
01-01-2021: 395 (414 sponsoren inclusief 19 voetbalverenigingen)
01-04-2021:
01-07-2021:
10-09-2021: 424 (424 sponsoren en alle voetbalverenigingen niet meer als sponsor vermeld)
15-09-2021: 425
16-09-2021: 426

Waarvan:
1 Hoofdsponsor: Ausnutria (2022)
6 Business Partners: Amstel (2027), Effektief, Jako (2022 + 2 jaar optie), Mascot Workwear, Toto (2023) en Tweetal Belevingscatering
7 Partners: Autoland van den Brug, B.A.I. IT Solutions (2023), De Heeren van Rinsma (2023), Friesland Lease, Rabobank (2023), Van Deynen Smart Solutions en Veolia (2026)
3 Beloften: BOSO (2023), Budget Thuis (2024) en Pepsi
19 Co-Sponsors: VHC Actifood BV (2026), Arriva, Bakker Transport (2022), Brandsma Koffie, Drukkerij Van der Eems, Eisma Media Groep (2024), Gassan, ING, Kijlstra, Linpac, Omoda, Omrin, SilverFlight, Ormer ICT, Sportstad Heerenveen, TRES, Trip Advocaten, Univé en ViaData

Nieuwe sponsoren vermeld in de OSSH lijst sinds 15-09-2021:
- Buss Terminal Eemshaven B.V. uit Eemshaven

Sponsoren verdwenen uit de OSSH lijst sinds 15-09-2021:
- Geen

(* Niet alle sponsoren wensen vermeld te worden op de clubsite)
Laatst bijgewerkt door badfrisianboy op 16-10-2021 21:15, in het totaal 1 keer bewerkt
badfrisianboy
Basisspeler
 
Berichten: 994
Geregistreerd op: 05-07-2015 20:02

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor badfrisianboy » 20-09-2021 18:37

En weer een nieuwe sponsor in de lijst erbij.

Aantal sponsoren die lid zijn van de OSSH en vermeld worden op de clubsite * :
01-07-2019: 366 (383 sponsoren inclusief 17 voetbalverenigingen) (Begin seizoen 2019 - 2020)
01-10-2019: 382 (399 sponsoren inclusief 17 voetbalverenigingen)
01-01-2020: 398 (415 sponsoren inclusief 17 voetbalverenigingen)
01-04-2020: 411 (435 sponsoren inclusief 24 voetbalverenigingen)
01-07-2020: 405 (425 sponsoren inclusief 20 voetbalverenigingen) (Begin seizoen 2020 - 2021)
01-10-2020: 395 (413 sponsoren inclusief 18 voetbalverenigingen)
01-01-2021: 395 (414 sponsoren inclusief 19 voetbalverenigingen)
01-04-2021:
01-07-2021:
10-09-2021: 424 (424 sponsoren en alle voetbalverenigingen niet meer als sponsor vermeld)
15-09-2021: 425
16-09-2021: 426
20-09-2021: 427

Waarvan:
1 Hoofdsponsor: Ausnutria (2022)
6 Business Partners: Amstel (2027), Effektief, Jako (2022 + 2 jaar optie), Mascot Workwear, Toto (2023) en Tweetal Belevingscatering
7 Partners: Autoland van den Brug, B.A.I. IT Solutions (2023), De Heeren van Rinsma (2023), Friesland Lease, Rabobank (2023), Van Deynen Smart Solutions en Veolia (2026)
3 Beloften: BOSO (2023), Budget Thuis (2024) en Pepsi
19 Co-Sponsors: VHC Actifood BV (2026), Arriva, Bakker Transport (2022), Brandsma Koffie, Drukkerij Van der Eems, Eisma Media Groep (2024), Gassan, ING, Kijlstra, Linpac, Omoda, Omrin, Ormer ICT, SilverFlight, Sportstad Heerenveen, TRES, Trip Advocaten, Univé en ViaData

Nieuwe sponsoren vermeld in de OSSH lijst sinds 16-09-2021:
- Triple A Strategic Consultancy B.V. uit Hilversum

Sponsoren verdwenen uit de OSSH lijst sinds 16-09-2021:
- Geen

(* Niet alle sponsoren wensen vermeld te worden op de clubsite)
Laatst bijgewerkt door badfrisianboy op 16-10-2021 21:16, in het totaal 1 keer bewerkt
badfrisianboy
Basisspeler
 
Berichten: 994
Geregistreerd op: 05-07-2015 20:02

Re: Verlengen seizoenskaart!

Berichtdoor badfrisianboy » 24-09-2021 17:54

Nieuwe update. Dit keer helaas een tweetal bedrijven die niet meer vermeld worden in de sponsorlijst.

Aantal sponsoren die lid zijn van de OSSH en vermeld worden op de clubsite * :
01-07-2019: 366 (383 sponsoren inclusief 17 voetbalverenigingen) (Begin seizoen 2019 - 2020)
01-10-2019: 382 (399 sponsoren inclusief 17 voetbalverenigingen)
01-01-2020: 398 (415 sponsoren inclusief 17 voetbalverenigingen)
01-04-2020: 411 (435 sponsoren inclusief 24 voetbalverenigingen)
01-07-2020: 405 (425 sponsoren inclusief 20 voetbalverenigingen) (Begin seizoen 2020 - 2021)
01-10-2020: 395 (413 sponsoren inclusief 18 voetbalverenigingen)
01-01-2021: 395 (414 sponsoren inclusief 19 voetbalverenigingen)
01-04-2021:
01-07-2021:
10-09-2021: 424 (424 sponsoren en alle voetbalverenigingen niet meer als sponsor vermeld)
15-09-2021: 425
16-09-2021: 426
20-09-2021: 427
24-09-2021: 425

Waarvan:
1 Hoofdsponsor: Ausnutria (2022)
6 Business Partners: Amstel (2027), Effektief, Jako (2022 + 2 jaar optie), Mascot Workwear, Toto (2023) en Tweetal Belevingscatering
7 Partners: Autoland van den Brug, B.A.I. IT Solutions (2023), De Heeren van Rinsma (2023), Friesland Lease, Rabobank (2023), Van Deynen Smart Solutions en Veolia (2026)
3 Beloften: BOSO (2023), Budget Thuis (2024) en Pepsi
19 Co-Sponsors: VHC Actifood BV (2026), Arriva, Bakker Transport (2022), Brandsma Koffie, Drukkerij Van der Eems, Eisma Media Groep (2024), Gassan, ING, Kijlstra, Linpac, Omoda, Omrin, Ormer ICT, SilverFlight, Sportstad Heerenveen, TRES, Trip Advocaten, Univé en ViaData

Nieuwe sponsoren vermeld in de OSSH lijst sinds 20-09-2021:
- Geen

Sponsoren verdwenen uit de OSSH lijst sinds 20-09-2021:
- Dutchital Media B.V. uit Eindhoven
- Rhea ter Laak uit Havelte

(* Niet alle sponsoren wensen vermeld te worden op de clubsite)
Laatst bijgewerkt door badfrisianboy op 16-10-2021 21:16, in het totaal 1 keer bewerkt
badfrisianboy
Basisspeler
 
Berichten: 994
Geregistreerd op: 05-07-2015 20:02

VorigeVolgende

Keer terug naar Algemeen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 10 gasten